Öppna whiskyprovningar

Avsikten med Öppna whiskyprovningar är att man ska kunna gå på en provning utan att behöva boka för en hel grupp. Biljetterna säljs i restaurangen på Akkurat och man kan förköpa till alla öppna provningar som just är inbokade. Om du vill chansa på att komma in samma dag och köpa biljett, rekommenderar vi att du ringer innan och kollar tillgången på lediga platser på tel. 08-644 00 15.

 

 

 

 

 

 

Provning: Single Malt

Nybörjarprovning! Vi testar single malt från de olika regionerna i Skottland plus en irländare. Tillverkning, lagring, historia och andra basfakta ingår. Allt från den mildaste Lowland till rökig Islaywhisky provas.

Pris 440 Tid Tisdag 15 januari kl. 19.00

 

Provning: Single Malt De Luxe

Nybörjarprovning! Vår mest populära provning med lite ”finare” sorter. Vi testar single malt från olika regioner i Skottland plus en irländare. tillverkning, lagring och andra basfakta ingår. Exempel på whisky i provningen: Macallan 12 år, Longmorn 16 år och Lagavulin 16 år.

Pris 490 Tid Tisdag 29 januari kl. 19.00

 

Provning: Isles & Campbeltown

För dig som varit på någon grundläggande provning och vill lära dig lite mer. Eller bara vill prova några riktigt goda malter från öarna och den en gång stora whiskyregionen Campbeltown. Vår provning består av några av favoriterna från öarna Arran, Islay, Jura, Mull, Orkney och Skye samt en Campbeltown.

Pris 440/490 Tid Tisdag 12 februari kl. 19.00

 

 Endast köpta biljetter garanterar plats. Välkommen!