Aug282016

TRICK BAG

Releaseparty Featuring Aki Kumar
OBS. Från denna kväll musikstart kl 20:00

TrickbagDå var det dags för releasepartaj för Trickbags  sjunde fullängdare ”With Friends Vol.2”.  Återigen visar bandet att de är ett av Europas bästa och mest autentiska Bluesband. Detta är fortsättningen och uppföljaren till den unika och hyllade Vol. 1 som med sin långa lista av Amerikanska blues-stjärnor var det första gästartist- albumet i sitt slag skapat av ett Europeiskt bluesband. Denna gång valde Trickbag att spela in stora delar av plattan i Kalifornien där bandet gjort tre turnéer de senaste åren och där många av de bästa inom genren återfinns. Kim Wilson, James Harman, Kid Ramos, Junior Watson, Rusty Zinn, Aki Kumar, Kid Andersen, Nathan James…är bara några av de medverkande på nya alstret!

Kvällen till ära kommer Stockholmspubliken för första gången få stifta bekantskap med en av USA´s snabbast växande munspels-stjärnor, Bluesmannen från Bombay – Indien, numera boendes på Amerikas västkust – Akarsha ”Aki” Kumar!

Förutom att Trickbag är ett av de bästa back-up banden i branschen så står bandet sen länge minst lika stadigt på egna ben. Ryggraden består av Tommy Moberg – sång och Lars Näsman – kontrabas, sång – båda nominerade för sina insatser inom bluesen av Mönsterås Bluesfestival, Janne Rosenqvist stipendiet samt båda två invalda i International Blues Hall Of Fame 2015. De båda Europeiska toppnamnen Steve ”West” Weston (UK) – munspel och Tomi Leino (FIN) – Gitarr är sedan flera år fasta medlemmar och lägg därtill den rutinerade pianisten Fredrik Von Werder samt unga stjärnskottet Per Norin – trummor så har ni en akt i världsklass. Vare sig det handlar om Blues, Rock n´roll, Rhythm n´Blues eller Soul så levererar detta band alltid, och live är det en explosiv akt där bandmedlemmarna alltid går upp på scen med maximal energi.

Lineup:
Tommy Moberg – Sång
Lars Näsman – Kontrabas, Sång
Tomi Leino – Gitarr
Steve ”West” Weston – Munspel, Sång
Fredrik Von Werder – Piano
Per Norin – Trummor
Special Guest
Akarsha ”Aki” Kumar – Munspel, Sång