Nov112018

Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra

Skivsläpp! Down At The Saloon

Nu har det kokats ihop ny musik!

Nog för att dom var här första söndagen 2018, men sedan dess har det faktiskt skapats en ny skiva! Tänk vad saker kan hända på 11 månader!

Down At The Saloon

2018 är det 10 år sen första skivan släpptes med bandet. Det var aldrig tänkt att bli något mer en ett band till releasen av skivan. Men förfrågningar började ju ramla in efter releasen. Det blev fler spelningar och alla i bandet tyckte att ” jamen detta är kul ju”

Så nu är det 10 år sen bandet startade. 5 skivor + 1 skiva med KG R&B Orchestra och Peter Carlsson. 11 November släpps alltså den 6e skivan och Jubileumsskivan. ”DOWN AT THE SALOON”.

Det finns en liten flirt med västern vibbar, men annars så känner man igen sig i bandets stil. Några låtar nu även skrivna av andra bandmedlemmar bl.a. sångaren Mikael Westman.

Det är väldigt slagkraftiga låtar och det 9 man starka bandet är osedvanligt tajt och svängigt. Oftast brinner spelglädjen samtidigt som det är löst och ledigt.  Det är väldigt glad musik det bjuds på, stämningen är alltid på topp och det är svårt att stå still.

Som vanligt tror vi att det kommer mycket folk så var här i god tid.

Med i kväll är
Kjell Gustavsson – trummor
Surjo Benigh – bas
Bonne Löfman – Gitarr
Pelle Lindh – Gitarr
Anders Larsson – Keyboard,Dragspel
Bosse Gustafsson – Tenorsax
Martin Pålsson – Trombon
Martin Lood – Trumpet
Mikael Westman – Leadsång, Percussion