Årgångsöl english

Vintage_BeerDet kan ju låta lite konstigt för den oinvigde eftersom öl faktiskt är en färskvara. Sanningen är dock att många öl passar sig för lagring, speciellt starka, mörka & söta öl med jästfällning i flaskan. De syrliga ofiltrerade lambicerna blir om möjligt ännu mer champagne liknande med en 5-10 år på butelj och de sträva, beska och starka stouterna får en mer harmonisk och mognare smak.

I skåpet i restaurangen samt i våra två kylda rum i källaren, förvarar vi dryga 500 sorters öl som vi har inhandlat under våra snart 20 år. Här hittar du en hel del specialiteter som är svåra att få tag på och kanske en del som inte bryggs längre, eller helt enkel öl från stängda bryggerier.
Om du vill se vad vi erbjuder är du hjärtligt välkommen in till oss.

Vi får ofta frågan om vi kan skicka öl, sälja till privatpersoner och/eller byta rariteter. Detta är tyvärr inte möjligt. Det strider mot svensk alkohollagstiftning. Systembolaget har som bekant monopol så inga andra företag tillåts att sälja alkohol för att ta med.

Vad det gäller de exklusiva och svåråtkomliga ölen så köper vi så mycket som bryggerierna tillåter oss, eller som vi helt enkelt får plats med. Vi hoppas att ni förstår detta och att ni vill komma in och uppleva dessa raringar på plats.