Äntligen sommar!

 

 

 

ÄNTLIGEN SOMMAR!

 

Det är mycket som händer nu inför sommarsäsongen:

Först ut är en ny collab–öl på cask från Oceanbryggeriet. Den är bryggd för oss på Akkurat och Oliver Twist. Östkust Pale Ale är en ljus, välhumlad pale ale (EKG och Williamette) med en moderat alkoholprocent på 4,2 % så att den fungerar i värmen. Premiär i början av juni!

 

Onsdag 6/6 har vi premiär för, inte mindre än, tre sommaröl:

”Idaho Summer” från Oppigårds som är ett fruktigt, uppfriskande och krispigt öl med Mosaic och Idaho 7 – humle, på 4,7 %.

”Lilla Wit Blanche” från Nynäshamn är en ”belgian style”- veteöl med koriander och apelsinskal. – Pearl, Saaz och torrhumlad med Mosaic på 5,0 %.

”GoZest” från Klackabacken är en ”gose style” med apelsin- och citronzest, smaksatt med koriander. En ”suris” på 4,8 % – perfekt i sommarhettan!

 

Torsdag 7/6 får vi besök av Gaetan och Werner från bryggeriet 3 Fonteinen. De kommer att hålla en spännande provning med denna fantastiska öl. Anmäl dig i baren!

 

Söndag 10/6 är vårens sista gig. Vi tar paus under fotbolls-VM och kör igång igen med 4 dagar av MOOSE, med början onsdag 1/8, under PRIDE!!

 

På whiskysidan har vi ett par riktigt intressanta provningar härnäst. Torsdag 31/5 kommer Thomas Sundblom från Clydesdale att hålla en spännande specialprovning på tema: Smak.

Fredag 1/6 kommer Ian McWilliam från excellenta destilleriet Glenfarclas och presenterar sina utsökta whiskies. Här anmäler man sig, som vanligt, i baren.

 

Fredagslunchen kör vi sista 15/6, innan sommaruppehållet.

 

Midsommarhelgen fredag – söndag; 22, 23 och 24 juni – STÄNGT!

 

Nya öppettider från och med 11/6:

Måndag, tisdag och söndag 15:00 – 24:00

Onsdag – lördag 15:00 – 01:00.

 

För alla färska nyheter: Följ oss på Facebook!